Belangrijke Mededeling: Wijziging in Onze Dienstverlening

Met gemengde gevoelens delen wij u mede dat wij onze dienstverlening gaan afbouwen en geen nieuwe cliƫnten meer zullen aannemen. Deze beslissing is genomen na zorgvuldige overweging en in het licht van positieve ontwikkelingen binnen lokale overheden.

Voor onze huidige cliƫnten: wees gerust, uw toegewezen casemanager blijft beschikbaar voor ondersteuning en begeleiding zoals u van ons gewend bent. Wij blijven toegewijd aan het bieden van de ondersteuning die u nodig heeft.

Indien u met spoed assistentie nodig heeft, adviseren wij u direct contact op te nemen met de gemeentelijke instanties van uw woonplaats. Gelukkig constateren we dat lokale gemeenten steeds vaker effectieve oplossingen bieden voor de uitdagingen waar onze diensten op gericht waren. Dit is een positieve ontwikkeling voor iedereen die het moeilijk vindt om zelfstandig bepaalde procedures te doorlopen.

We willen graag benadrukken dat onze beslissing is ingegeven door de overtuiging dat de gemeentelijke voorzieningen nu beter in staat zijn om u de hulp en ondersteuning te bieden die wij beoogden. Wij danken u voor het vertrouwen dat u in onze diensten heeft gesteld en wensen u het beste toe in uw verdere traject.